Recept
« Terug naar recepten
Zalm voor Hubert en Marijke
PT30M
Zalm voor Hubert en Marijke
Een heerlijk zalm voor hubert en marijke recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van mij zelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm voor Hubert en Marijke te bereiden
Hussel alle ingrediënten behalve de zalm in een kom door elkaar. Maak een ruim pakketje van aluminiumfolie met daarin de zalm, bestreken met het créme fraïche mengsel. Laat flimk wat lucht in het pakketje, maar bind het wel goed dicht anders loopt het créme fraïchemengsel eruit. Plaats de pakketjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden. Het resultaat is botermalse zalm met een heerlijke saus.