Recept
« Terug naar recepten
Zalmbonbons
PT20M
Zalmbonbons
Een heerlijk zalmbonbons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Super de Boer recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmbonbons te bereiden
Hak 75 g zalm fijn.Was de bieslook en knip deze fijn. Meng de 75 g zalm, de roomkaas met het citroensap, mierikswortel, crème fraîche en de bieslook. Breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het roomkaasmengsel in hoopjes over 8 plakken zalm. Wikkel de zalm om de roomkaas heen en verpak ze een voor een in plasticfolie. Laat de zalmbonbons in de koelkast goed koud worden. Was de friséesla en hak deze heel fijn. Maak van de balsamico, olijfolie, peper en zout een dressing en giet over de sla.
Leg de sla als een dunne rand om de vier bordjes en leg de zalmbonbons in het midden.
Lekker met een geroosterd snee brood.
Leg de sla als een dunne rand om de vier bordjes en leg de zalmbonbons in het midden.
Lekker met een geroosterd snee brood.
Eva zegt:
Redactie KookJij.
Recept aangepast.