Recept
« Terug naar recepten
Zalmbrochettes op z’n Indisch
PT30M
Zalmbrochettes op z’n Indisch
Een heerlijk zalmbrochettes op z’n indisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmbrochettes op z’n Indisch te bereiden
- Hak de helft van de munt fijn. Meng de blokjes komkommer, ui en tomaat met de munt, het sap van 1 limoen en kruid met peper en zout. Laat marineren en roer regelmatig om terwijl je het gerecht verder afwerkt.
- Mix de rest van de munt, de koriander, de groene chilipeper, de gember, de komijn, het sap van een halve limoen, 2 el water en wat zout tot een homogene saus.
- Rooster de brochettes in de olijfolie en toast het brood. Serveer de zalmbrochettes met het warme brood, de komkommer- en tomatensalade en de korianderchutney.