KookJij

Zalmbuideltjes bij een bouillon

Een heerlijk zalmbuideltjes bij een bouillon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: culinair frans kookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmbuideltjes bij een bouillon te bereiden

Purer de zalmreepjes in de keukenmachine samen met de créme fraïche, zout, peper, citroensap, bieslook en peterselie. Verdeel de zalmmousse over de plakjes zalm. Vorm de zalm tot buideltjes en maak ze vast met sprieten bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst