Recept
« Terug naar recepten
Zalmfondue
PT30M
Zalmfondue
Een heerlijk zalmfondue recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Freij
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfondue te bereiden
botersmelten en gesneden ui erin
als de ui zacht is tomatenketchup+worchester+sherry toevoegen.
Dan de kaas erbij doen.
Op hoog vuur kaas smelten
Dan kleine stukjes zalm + vocht
Naar smaak peper+zout
Stokbrood snijden en deze net als kaasfondue door de saus halen.
EET SMAKELIJK
als de ui zacht is tomatenketchup+worchester+sherry toevoegen.
Dan de kaas erbij doen.
Op hoog vuur kaas smelten
Dan kleine stukjes zalm + vocht
Naar smaak peper+zout
Stokbrood snijden en deze net als kaasfondue door de saus halen.
EET SMAKELIJK
addie zegt:
Hartelijk bedankt voor dit overheerlijke recept. Heb het al verschillede keren gemaakt en iedereen is er reuze enthousiast over.
Groet,
Addie.