OPDIENEN:
Verdeel over de 6 bordjes de gerookte zalm en leg hierbij /-naast de komkommer. Strooi wat fijngeknipt dillegroen er over.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm(gerookt) met Mosterd-Limoen-Komkommer
PT75M
Zalm(gerookt) met Mosterd-Limoen-Komkommer
Een heerlijk zalm(gerookt) met mosterd-limoen-komkommer recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm(gerookt) met Mosterd-Limoen-Komkommer te bereiden
1).De komkommers in dunne 1/2 maantjes snijden en in vergiet doen. Strooi wat zout over het oppervlak en laat een uur staan. Spoel goed af en dep goed droog.
2).Doe de olijfolie, limoensap en mosterd in een grote beker en maak hiervan met de staafmixer een homogene dressing.
3).Voeg komkommer en dressing bij elkaar in een kom en roer goed door, zodat zoveel mogelijk de dressing wordt verwerkt door de komkommer. Laat even staan.
2).Doe de olijfolie, limoensap en mosterd in een grote beker en maak hiervan met de staafmixer een homogene dressing.
3).Voeg komkommer en dressing bij elkaar in een kom en roer goed door, zodat zoveel mogelijk de dressing wordt verwerkt door de komkommer. Laat even staan.
Jetje zegt: