Recept
« Terug naar recepten
Zalmhaasje met spinazie en aardappelen
PT30M
Zalmhaasje met spinazie en aardappelen
Een heerlijk zalmhaasje met spinazie en aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmhaasje met spinazie en aardappelen te bereiden
Aardappelen schillen en koken, grof pletten, warme melk en boter toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. De spinazie 5 minuten in de magnetron plaatsen op 1000 Watt en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Beboter een ovenschotel en vul deze met de geplette aardappelen, spinazie en de gekruide zalmfilets. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.
De laatste 5 minuten de kaas erover strooien en laten gratineren. Garneer met dille en dien op.
De laatste 5 minuten de kaas erover strooien en laten gratineren. Garneer met dille en dien op.
tommeke zegt: