KookJij

Zalmhaasje met spinazie en aardappelen

Een heerlijk zalmhaasje met spinazie en aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmhaasje met spinazie en aardappelen te bereiden

Aardappelen schillen en koken, grof pletten, warme melk en boter toevoegen en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. De spinazie 5 minuten in de magnetron plaatsen op 1000 Watt en op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Beboter een ovenschotel en vul deze met de geplette aardappelen, spinazie en de gekruide zalmfilets. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.
De laatste 5 minuten de kaas erover strooien en laten gratineren. Garneer met dille en dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Weet maar te zeggen of je het lekker, lekkerder of niet lekker vond !!
wilvanmer

wilvanmer zegt:
Ik ga ermee aan de slag want dit lijkt me lekker....