KookJij

Zalmpannenkoekjes

Een heerlijk zalmpannenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 703 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eten en drinken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmpannenkoekjes te bereiden

Van de bloem, melk, ei en een snufje zout een glad beslag roeren, dat we vervolgens tien minuten laten rusten. De zalm fijn snijden, de komkommer schillen, halveren, zaadlijst verwijderen en in plakjes snijden. Breng de crème fraîche
op smaak met de gehakte dille, peper en zout. Verhit de olie in de koekenpan en de sesamzaadjes strooi je er in. Het deeg er over gieten en garen.Vervolgens in 5 min. beide kanten goudbruin bakken.

Laat de pannenkoek op een bord glijden.
En vullen met de komkommer, zalm en crème fraîche.
De pannenkoek dubbelslaan.

Mijn kookverhaal (mia Elsjan)

Ik zwijg :)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mia7

mia7 zegt:
Wilma, kan er niets aan doe, het is inderdaad allemaal lekker. En ik ben blij dat het jou ook lekker lijkt. Daar doe ik het voor ;) :p:D

Groetjes Mia
wilma

wilma zegt:
Zeg, mia, wil jij ons niet zo verwennen, met je lekkere zalm recepten! Hihi, lijkt me weer heerlijk hoor!