Recept
« Terug naar recepten
Zalmpannenkoekjes
PT25M
Zalmpannenkoekjes
Een heerlijk zalmpannenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
703 kCal energie
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eten en drinken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmpannenkoekjes te bereiden
Van de bloem, melk, ei en een snufje zout een glad beslag roeren, dat we vervolgens tien minuten laten rusten. De zalm fijn snijden, de komkommer schillen, halveren, zaadlijst verwijderen en in plakjes snijden. Breng de crème fraîche
op smaak met de gehakte dille, peper en zout. Verhit de olie in de koekenpan en de sesamzaadjes strooi je er in. Het deeg er over gieten en garen.Vervolgens in 5 min. beide kanten goudbruin bakken.
Laat de pannenkoek op een bord glijden.
En vullen met de komkommer, zalm en crème fraîche.
De pannenkoek dubbelslaan.
op smaak met de gehakte dille, peper en zout. Verhit de olie in de koekenpan en de sesamzaadjes strooi je er in. Het deeg er over gieten en garen.Vervolgens in 5 min. beide kanten goudbruin bakken.
Laat de pannenkoek op een bord glijden.
En vullen met de komkommer, zalm en crème fraîche.
De pannenkoek dubbelslaan.
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Ik zwijg :)
mia7 zegt:
Groetjes Mia