Recept
« Terug naar recepten
Zalmrol
PT10M
Zalmrol
Een heerlijk zalmrol recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jordy Zuiddam
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmrol te bereiden
* Laat de zalm op kamertemperatuur komen.
* Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.
* Besmeer de plakken brood met roomkaas.
* Beleg het sneetje met gerookte zalm.
* Doe er wat mierikswortel puree overheen en maal er wat citroen of peper over.
* Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
* Rol het sneetje op.
* Snijd de bovenkant en de onderkant met een scherp mes er van af.
* Elk sneetje kan je in vieren delen voor een kleinere porties.
* Snijd de korsten van het brood. Deze gebruik je niet.
* Besmeer de plakken brood met roomkaas.
* Beleg het sneetje met gerookte zalm.
* Doe er wat mierikswortel puree overheen en maal er wat citroen of peper over.
* Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
* Rol het sneetje op.
* Snijd de bovenkant en de onderkant met een scherp mes er van af.
* Elk sneetje kan je in vieren delen voor een kleinere porties.