Recept
« Terug naar recepten
Zalmwraps als borrelhapjes
PT10M
Zalmwraps als borrelhapjes
Een heerlijk zalmwraps als borrelhapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anja Dijkstra
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmwraps als borrelhapjes te bereiden
Maak de ijsbergsla schoon en snijd er smalle reepjes van (bij gebruik van rucola deze in stukken breken). Knip de bieslooksprietjes in stukjes. Snijd de gerookte zalm in stukjes of gebruik zalmsnippers.
Roer de roomkaas met de bieslook, peper en zout en smeer hier de wraps mee in.
Beleg de wraps met wat gesneden ijsbergsla of rucola en stukjes gerookte zalm.Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. Prik er een cocktailprikkertje in en serveer als (borrel)hapje.
Roer de roomkaas met de bieslook, peper en zout en smeer hier de wraps mee in.
Beleg de wraps met wat gesneden ijsbergsla of rucola en stukjes gerookte zalm.Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. Prik er een cocktailprikkertje in en serveer als (borrel)hapje.
nicolette56 zegt: