Dien meteen op als voor gerecht.
Stukje vis op amuse lepeltje met hoopje saus en groentje ook
goed als amuse.
Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars met Champagnevinaigrette
PT30M
Zeebaars met Champagnevinaigrette
Een heerlijk zeebaars met champagnevinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Belgische vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars met Champagnevinaigrette te bereiden
*Doe de edik,ui,knoflook,laurierblad en gekneusde peperkorrels in een pannetje en laat inkoken tot ± 1/3 en zeef
*Doe dit zeefsel bij de citroensap en mosterd en roer goed
*Doe nu de room erbij en blijf goed roeren
*De plakken zeebaars op de borden leggen
*De boter smelten en het edik-roommengsel onder goed roeren door de boter mengen en zorgen voor een homogeen lauw-warm mengsel.
*Maak af met wat dille groen of ander groen (venkel,koriander,enz)
*Doe dit zeefsel bij de citroensap en mosterd en roer goed
*Doe nu de room erbij en blijf goed roeren
*De plakken zeebaars op de borden leggen
*De boter smelten en het edik-roommengsel onder goed roeren door de boter mengen en zorgen voor een homogeen lauw-warm mengsel.
*Maak af met wat dille groen of ander groen (venkel,koriander,enz)