Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars op een bedje van broccoli en krieltjes
PT20M
Zeebaars op een bedje van broccoli en krieltjes
Een heerlijk zeebaars op een bedje van broccoli en krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars op een bedje van broccoli en krieltjes te bereiden
Zeebaars in stukken snijden kruiden en in bloem wentelen krokant aanbakken in boter.
Krieltjes schillen in twee snijden en beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in roosjes verdelen sjalotjes in grove stukken snijden.
Deze opwokken de krieltjes toevoegen zeker niet vergeten te kruiden room toevoegen en laat even goed opwarmen.
Serveer zeer warm op bord.
Krieltjes schillen in twee snijden en beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in roosjes verdelen sjalotjes in grove stukken snijden.
Deze opwokken de krieltjes toevoegen zeker niet vergeten te kruiden room toevoegen en laat even goed opwarmen.
Serveer zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.