KookJij

Zeeduivel met chorizo

Een heerlijk zeeduivel met chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel met chorizo te bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de chorizo in schijfjes, de ui en tomaten in partjes.

Bestrijk een grote ovenschotel met olijfolie. Leg er de zeeduivel in en kruid met citroensap, versgemalen peper en zeezout. Voeg er de chorizo, ui, tomaat, knoflook, rozemarijn en dressing bij.

Laat 20 minuten braden en lepel er een paar keer met het braadvocht over.


Serveer met geroosterde aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst