Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met chorizo
PT30M
Zeeduivel met chorizo
Een heerlijk zeeduivel met chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met chorizo te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de chorizo in schijfjes, de ui en tomaten in partjes.
Bestrijk een grote ovenschotel met olijfolie. Leg er de zeeduivel in en kruid met citroensap, versgemalen peper en zeezout. Voeg er de chorizo, ui, tomaat, knoflook, rozemarijn en dressing bij.
Laat 20 minuten braden en lepel er een paar keer met het braadvocht over.
Serveer met geroosterde aardappelen.
Bestrijk een grote ovenschotel met olijfolie. Leg er de zeeduivel in en kruid met citroensap, versgemalen peper en zeezout. Voeg er de chorizo, ui, tomaat, knoflook, rozemarijn en dressing bij.
Laat 20 minuten braden en lepel er een paar keer met het braadvocht over.
Serveer met geroosterde aardappelen.