Recept
« Terug naar recepten
Zoete aardappel uit de oven met pecannoten
PT35M
Zoete aardappel uit de oven met pecannoten
Zoete aardappel uit de oven met pecannoten
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
174 kCal energie
4 Gram eiwit
12 Gram vet
10 Gram koolhydraten
4 Gram eiwit
12 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Plus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zoete aardappel uit de oven met pecannoten te bereiden
- Boen de zoete paarse aardappel schoon en snijd in plakken van 5 mm.
- Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
- Rooster de aardappel in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius in ca. 10 min.
- Snijd intussen de brie en de handpeer in kleine plakjes.
- Beleg elk plakje aardappel met brie en peer.
- Rooster de hapjes nog 5 min. op 200 graden Celsius.
- Garneer met de grofgehakte pecannoten en een klein takje verse tijm.
- Biertip: Leffe Blond