KookJij

Zoete aardappel uit de oven met pecannoten

Zoete aardappel uit de oven met pecannoten
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie: 174 kCal energie
4 Gram eiwit
12 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Plus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zoete aardappel uit de oven met pecannoten te bereiden

  1. Boen de zoete paarse aardappel schoon en snijd in plakken van 5 mm.
  2. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
  3. Rooster de aardappel in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius in ca. 10 min.
  4. Snijd intussen de brie en de handpeer in kleine plakjes.
  5. Beleg elk plakje aardappel met brie en peer.
  6. Rooster de hapjes nog 5 min. op 200 graden Celsius.
  7. Garneer met de grofgehakte pecannoten en een klein takje verse tijm.
  8. Biertip: Leffe Blond

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst