Recept
« Terug naar recepten
Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten
PT25M
Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten
Een heerlijk zomerpasta met breydelham, boontjes en pijnappelpitten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerpasta met Breydelham, boontjes en pijnappelpitten te bereiden
Kook de tuinboontjes beetgaar in gezouten water en laat ze goed uitlekken.
Rooster in de pijnappelpitten goudbruin.
Snij 200 g Breydelham in reepjes.
Maak een kaassaus met 20 g boter, 20 g bloem, ½ l halfvolle melk, 50 g gemalen kaas, peper, zout en nootmuskaat. Meng er de Breydelham en de groenten onder.
Meng dan alles met beetgare pasta en serveer meteen.
Rooster in de pijnappelpitten goudbruin.
Snij 200 g Breydelham in reepjes.
Maak een kaassaus met 20 g boter, 20 g bloem, ½ l halfvolle melk, 50 g gemalen kaas, peper, zout en nootmuskaat. Meng er de Breydelham en de groenten onder.
Meng dan alles met beetgare pasta en serveer meteen.