Recept
« Terug naar recepten
Zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes
PT30M
Zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes
Een heerlijk zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse gevogeltebouillon met avocado en garnaaltjes te bereiden
Fruit het fijngehakte sjalotje in een beetje arachideolie en voeg de fond toe. Breng aan de kook en voeg de prei en de erwtjes toe. Laat deze gaar worden en breng op smaak met peper en zout. Werk de bouillon af met de lente-uitjes, de avocado, de citroenmelisse, de koriander en de garnaaltjes. Serveer met een sneetje knapperig naanbrood.