Recept
« Terug naar recepten
Zomerse salade met stoofvlees
PT180M
Zomerse salade met stoofvlees
Een heerlijk zomerse salade met stoofvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse salade met stoofvlees te bereiden
Snijd de sukadelapjes in blokjes en breng ze op smaak met zout en peper.Verhit een braadpan met een mengsel van olie en boter en bak het vlees rondom bruin.Blus af met de bouillon.Breng aan de kook,draai het vuur laag en plaats een deksel op de pan.Breng als het vlees zacht is,een ruime pan water aan de kook.Kook de sugarsnaps 1 minuut en spoel ze goed koud.Roer de mosterd met de azijn,suiker en 2 eetlepels stoofvocht van het vlees tot een dressing.Meng de dressing door de in stukken gesneden radijs en aardappels,de sugarnaps,fijngehakte rode peper en tuinkers.Leg een paar blaadjes sla midden op een bord.Schep er de salade op en verdeel het vlees daar weer over.
j.v.d.Velden zegt: