KookJij

Zomerse salade met stoofvlees

Een heerlijk zomerse salade met stoofvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zomerse salade met stoofvlees te bereiden

Snijd de sukadelapjes in blokjes en breng ze op smaak met zout en peper.Verhit een braadpan met een mengsel van olie en boter en bak het vlees rondom bruin.Blus af met de bouillon.Breng aan de kook,draai het vuur laag en plaats een deksel op de pan.Breng als het vlees zacht is,een ruime pan water aan de kook.Kook de sugarsnaps 1 minuut en spoel ze goed koud.Roer de mosterd met de azijn,suiker en 2 eetlepels stoofvocht van het vlees tot een dressing.Meng de dressing door de in stukken gesneden radijs en aardappels,de sugarnaps,fijngehakte rode peper en tuinkers.Leg een paar blaadjes sla midden op een bord.Schep er de salade op en verdeel het vlees daar weer over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

j.v.d.Velden

j.v.d.Velden zegt:
:(in plaats van blokjes vlees vind ik dun gesneden draadjesvlees mooier.erg lekker recept
Willemien uit Eindhoven

Willemien uit Eindhoven zegt:
naarde vragen van bobbeltje en rosetteben ik ook nieuwsgierig
rosette

rosette zegt:
wat zijn sugersnaps