Recept
« Terug naar recepten
Zuppa di pesce
PT30M
Zuppa di pesce
Een heerlijk zuppa di pesce recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuppa di pesce te bereiden
Voorbereiding:
Alle vis schoonmaken, ontschubben, ingewanden en vinnen verwijderen.
Bereiding:
Zet een grote pan op het vuur doe de olijfolie erin en de knoflook en gezeefde tomaat erbij.
Aan de kook brengen en het vuur vervolgens laag zetten.
Visjes in de tomatensaus leggen.
Peper en peterselie erbij.
Proeven of er wat zout bij moet.
Met een deksel op de pan circa 10 min, op laag vuur laten pruttelen.
Over visborden of kommen verdelen en serveren met stevig brood dat met knoflook is ingewreven.
Alle vis schoonmaken, ontschubben, ingewanden en vinnen verwijderen.
Bereiding:
Zet een grote pan op het vuur doe de olijfolie erin en de knoflook en gezeefde tomaat erbij.
Aan de kook brengen en het vuur vervolgens laag zetten.
Visjes in de tomatensaus leggen.
Peper en peterselie erbij.
Proeven of er wat zout bij moet.
Met een deksel op de pan circa 10 min, op laag vuur laten pruttelen.
Over visborden of kommen verdelen en serveren met stevig brood dat met knoflook is ingewreven.
Liske zegt: