Geen vocht toevoegen, want er ontstaat vocht door het bijzondere kookproces.
Appelcompote er bij serveren.
Recept
« Terug naar recepten
Zuurkool in de Römertopf
PT150M
Zuurkool in de Römertopf
Een heerlijk zuurkool in de römertopf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen fantasie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkool in de Römertopf te bereiden
Zuurkool onderin de pot, schijfjes appel, ananas en rozijnen erop.
Rookworst in schijfjes erop, dunne schijfjes aardappelen daarop met aardappelkruiden. Deksel erop en in de koude oven plaatsen.
2 Uur op 225°C onderin de oven laten garen.
Rookworst in schijfjes erop, dunne schijfjes aardappelen daarop met aardappelkruiden. Deksel erop en in de koude oven plaatsen.
2 Uur op 225°C onderin de oven laten garen.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Henk van Haandel zegt:
derbyke zegt:
maria11 zegt:
adri louws zegt: