Recept
« Terug naar recepten
Zuurkoolsalade met vis,vlees en gevogelte
PT25M
Zuurkoolsalade met vis,vlees en gevogelte
Een heerlijk zuurkoolsalade met vis,vlees en gevogelte recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zuurkoolsalade met vis,vlees en gevogelte te bereiden
Doe de room in een kom en meng daaronder:zout en peper,mosterd, specerijen, de noten en de dille.
Voeg bij deze saus de rauwe, fijngesneden zuurkool.
Alles goed mengen zodat de saus gelijkmatig wordt verdeeld onder de zuurkool.
Verdeel de zuurkool over 4 bordjes.
Snij de zalm, ham en de ganzenborst in niet te smalle reepjes.
Rangschik deze reepjes afwisselend over de zuurkool.
Als decoratie legt u er enkel in vieren gedeelde verse vijgen op.
Maak het gehee af met wat dille.
Geniet hier langzaam van met een goed glas Cahors of Chinon.
Savoureren heet dat.
Voeg bij deze saus de rauwe, fijngesneden zuurkool.
Alles goed mengen zodat de saus gelijkmatig wordt verdeeld onder de zuurkool.
Verdeel de zuurkool over 4 bordjes.
Snij de zalm, ham en de ganzenborst in niet te smalle reepjes.
Rangschik deze reepjes afwisselend over de zuurkool.
Als decoratie legt u er enkel in vieren gedeelde verse vijgen op.
Maak het gehee af met wat dille.
Geniet hier langzaam van met een goed glas Cahors of Chinon.
Savoureren heet dat.