KookJij

Zwitserse eieren

Een heerlijk zwitserse eieren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zwitserland
Keuken: Europese
Bron: mijn collectie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zwitserse eieren te bereiden

Snij het brood zodat de sneden passen in de potjes. Smelt de boter in een pan en bruineer hierin de broodjes. Leg elk sneetje brood in een potje, leg daar een dunne plak gruyère op en breek een ei op elke plak kaas. Doe flink zout en peper bij de room en ook nootmuskaat. Klop de room wat op met een vork en schenk hem op de eieren.
Zet de eieren in een oven van 200 graden C. en laat ze daar 10 minuten.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst