Recept
« Terug naar recepten
Zwitserse eieren
PT20M
Zwitserse eieren
Een heerlijk zwitserse eieren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
mijn collectie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zwitserse eieren te bereiden
Snij het brood zodat de sneden passen in de potjes. Smelt de boter in een pan en bruineer hierin de broodjes. Leg elk sneetje brood in een potje, leg daar een dunne plak gruyère op en breek een ei op elke plak kaas. Doe flink zout en peper bij de room en ook nootmuskaat. Klop de room wat op met een vork en schenk hem op de eieren.
Zet de eieren in een oven van 200 graden C. en laat ze daar 10 minuten.
Zet de eieren in een oven van 200 graden C. en laat ze daar 10 minuten.