Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-appelcake
PT30M
Aardappel-appelcake
Een heerlijk aardappel-appelcake recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-appelcake te bereiden
Verwarm de oven voor op 210 °C. Snijd de aardappelen en appels in 5 cm lange, luciferdunne reepjes. Vermeng ze met ui, peper, rozemarijn, knoflook en eieren.
Verwarm de olie 5 min op een ronde bakplaat. Verdeel het aardappelmengsel over de plaat. In ca. 20 min. knapperig en goudbruin bakken
In punten snijden en serveren.
Verwarm de olie 5 min op een ronde bakplaat. Verdeel het aardappelmengsel over de plaat. In ca. 20 min. knapperig en goudbruin bakken
In punten snijden en serveren.