Recept
« Terug naar recepten
Aardappel croque met rammenas
PT25M
Aardappel croque met rammenas
Een heerlijk aardappel croque met rammenas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel croque met rammenas te bereiden
Aardappelen gaar koken met de laurierblaadjes, afgieten, de laurier blaadjes verwijderen pureren, peper, zout, eike en olijfolie eronder mengen.
Haal de blaadjes van de takjes bladpeterselie en hak deze grof. Roer deze onder de puree.
De rammenas schijven krokant aanbakken in boter en zeer goed kruiden met zwarte peper en zwart zout.
Neem 4 schjiven rammenas en beleg deze met een mooie bol puree en leg opnieuw een schijf rammenas.
Serveer deze puree zeer warm.
Haal de blaadjes van de takjes bladpeterselie en hak deze grof. Roer deze onder de puree.
De rammenas schijven krokant aanbakken in boter en zeer goed kruiden met zwarte peper en zwart zout.
Neem 4 schjiven rammenas en beleg deze met een mooie bol puree en leg opnieuw een schijf rammenas.
Serveer deze puree zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Rammenas kan je zowel bij vis als vlees, wild zelfs bij pasta serveren. En wat kruiden betreft gewoon je zin doen en experimenteren. Je kan de rammenas zelfs grillen ook weer iets apart. Hopelijk heb ik je verder kunnen helpen Groetjes van ons 3tjes :);):p
willydelcart zegt:
Ik ken rammenas, lust dat zelfs graag, maar heb het nog nooit gebakken gegeten. Bij wat past dit zeker goed qua smaak?(vis, kip, rund, ...?)
:)
Lex zegt: