Als je geen kaasliefhebber bent kan je de kaas ook weglaten.
De hoeveelheid kaas en chips kan je naar eigen smaak natuurlijk aanpassen.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-uienpuree uit de oven
PT45M
Aardappel-uienpuree uit de oven
Een heerlijk aardappel-uienpuree uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-uienpuree uit de oven te bereiden
-De aardappelen gaar koken en afgieten.
-De roomboter en melk erbij doen en fijnstampen tot je een romige puree hebt.
-Het zakje uiensoep erbij doen en heel goed erdoor mengen.
-Even proeven en afkruiden met peper en zout.
-De puree overdoen in een ovenschaal.
-De chips in een zak fijn malen.
-De puree bestrooien met de kaas en daarbovenop de chips strooien.
-In een voorverwarmde oven van 180C zetten voor 20 minuutjes.
-De roomboter en melk erbij doen en fijnstampen tot je een romige puree hebt.
-Het zakje uiensoep erbij doen en heel goed erdoor mengen.
-Even proeven en afkruiden met peper en zout.
-De puree overdoen in een ovenschaal.
-De chips in een zak fijn malen.
-De puree bestrooien met de kaas en daarbovenop de chips strooien.
-In een voorverwarmde oven van 180C zetten voor 20 minuutjes.