Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Aardappel-vis-groenten puree
PT20M
Aardappel-vis-groenten puree
Een heerlijk aardappel-vis-groenten puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel-vis-groenten puree te bereiden
Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten, kruiden, eike, olie toevoegen en pureren.
Paprika in fijne ringen snijden.
Pepertje zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten gekruid aan in boter.
Bak de zalm gaar aan en brokkel deze grof.
Groenten en zalm onder de puree mengen.
Serveer zeer warm.
Paprika in fijne ringen snijden.
Pepertje zeer fijn snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Witloof in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten gekruid aan in boter.
Bak de zalm gaar aan en brokkel deze grof.
Groenten en zalm onder de puree mengen.
Serveer zeer warm.