KookJij

Aardappeldip

Een heerlijk aardappeldip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle Patatjes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappeldip te bereiden

1. Kook de aardappelen gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze wat afkoelen. Pel ze en prak ze met een vork (niet té fijn). Pers er de knoflook over en meng.
2. Vermeng de olijfolie met 2 eetlepels lauw water, het citroensap, een snuifje zout en flink wat peper.
3. Ontpit de olijven, snij ze in stukjes. Voeg ze met de vinaigrette en de peterselie aan de aardappelen toe. Kruid eventueel bij met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sonjalouse

sonjalouse zegt:
Dit ga ik eens proberen, lijkt me lekker !