Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen in de schil met Boursin
PT25M
Aardappelen in de schil met Boursin
Een heerlijk aardappelen in de schil met boursin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen in de schil met Boursin te bereiden
Was de aardappelen en doe ze in een kookpot met koud gezouten water.
Breng aan de kook en laat vervolgens gedurende 15 minuten koken. Giet af.
Verwijder de schil van de citroen, blancheer ze gedurende 3 minuten in kokend water en hak de bieslook fijn.
Verwarm de Boursin in een kookpotje op een zacht vuurtje (of in de magnetron).
Snijd de aardappelen in de lengte in tweeën, doe er de Boursin in en leg er een lepel zalmeieren, wat citroenschillen en een beetje bieslook op.
Serveer onmiddellijk bij een stuk gegrild vlees of gegrilde vis.
Breng aan de kook en laat vervolgens gedurende 15 minuten koken. Giet af.
Verwijder de schil van de citroen, blancheer ze gedurende 3 minuten in kokend water en hak de bieslook fijn.
Verwarm de Boursin in een kookpotje op een zacht vuurtje (of in de magnetron).
Snijd de aardappelen in de lengte in tweeën, doe er de Boursin in en leg er een lepel zalmeieren, wat citroenschillen en een beetje bieslook op.
Serveer onmiddellijk bij een stuk gegrild vlees of gegrilde vis.