Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen met peterselie look en kaas
PT20M
Aardappelen met peterselie look en kaas
Een heerlijk aardappelen met peterselie look en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen met peterselie look en kaas te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar . Giet af en kruid met peper en zout , voeg peterselie toe en de gemalen kaas. Dit even voorzichtig mengen en zeer warm serveren.
Kan geserveerd worden bij vlees of vis.
Kan geserveerd worden bij vlees of vis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Dat lijkt me niet zo moeilijk: Knoflookpoeder . . . Overal verkrijgbaar . . Eet smakelijk :), groetjes, Caroline
derbyke zegt: