Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkoek
PT30M
Aardappelkoek
Een heerlijk aardappelkoek recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkoek te bereiden
Schil de aardappelen. Rasp ze fijn. Doe ze in een grote mengkom. Knoflook pletten en fijn snijden. Ui fijn snijden en toevoegen met het ei en een lepel bloem.
Zout en peper toevoegen met daarbij peterselie en de geraspte kaas.
Meng het goed. Doe olie in de koekenpan en stort daarin de aardappelmengsel.
Maak er met de bolle kant van de lepel een mooie koek van. Doe een deksel op de pan en laat het geheel langzaam gaar worden. Je kunt hem eventueel halverwege als de onderkant goed is omdraaien met een extra bord.
Van Hecke Jenny zegt: