Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met appel, appelsien en bieslook
PT20M
Aardappelpuree met appel, appelsien en bieslook
Een heerlijk aardappelpuree met appel, appelsien en bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met appel, appelsien en bieslook te bereiden
Aardappelen koken en afgieten.
Appel in blokjes snijden.
Appelsienen schillen en het vruchtvlees verwijderen.
Aardappelen pureren kruiden, eike eronder mengen samen met de bieslook, appel en appelsien.
Puree in een schaal een beetje chapelure erover en boter.
Zet even onder de grill.
Appel in blokjes snijden.
Appelsienen schillen en het vruchtvlees verwijderen.
Aardappelen pureren kruiden, eike eronder mengen samen met de bieslook, appel en appelsien.
Puree in een schaal een beetje chapelure erover en boter.
Zet even onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.