Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes
PT25M
Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes
Een heerlijk aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met groene bonen, dille en maatjes te bereiden
Blancheer de bonen in licht gezouten kokend water en koel af met ijskoud water.
Snijd de geschilde aardappelen ondertussen in dobbelstenen van 3 cm op 3 cm en bak in een antikleefpan op een hoog vuur in wat druivenpitolie. Meng de aardappelen met de bonen en voeg de fijngehakte sjalot en dille toe. Kruid met peper en zout en serveer met de maatjes.
Snijd de geschilde aardappelen ondertussen in dobbelstenen van 3 cm op 3 cm en bak in een antikleefpan op een hoog vuur in wat druivenpitolie. Meng de aardappelen met de bonen en voeg de fijngehakte sjalot en dille toe. Kruid met peper en zout en serveer met de maatjes.