Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met wijn (Insalata di patate al vino)
PT45M
Aardappelsalade met wijn (Insalata di patate al vino)
Een heerlijk aardappelsalade met wijn (insalata di patate al vino) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met wijn (Insalata di patate al vino) te bereiden
De aardappelen goed afborstelen totdat de schil goed schoon is.Rode wijn in een pan doen en salie,(teentjes)knoflook,rozemarijn,zout en peperkorrels toevoegen met veel water dat de aardappelen onder water staan.De aardappelen gaar koken en uit de pan halen(wat kookvocht achterhouden) en aflaten koelen.De aardappelen schillen en in plakjes snijden.Met olie,zout en peper vermengen en wat kookvocht erover gieten.Moeten niet weer te vochtig worden.
kris zegt: