Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade
PT30M
Aardappelsalade
Een heerlijk aardappelsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade te bereiden
-de aardappelblokjes 10 minuten koken tot ze beetgaar zijn, afschenken en laten afkoelen
-de mayonaise in een leeg potje doen,het zakje knoflook/tuinkruidenmix erbij doen, 3 eetlepels vocht van de zilveruitjes, 3 eetlepels vocht van de augurkjes, peper, zout en de peterselie en goed door mekaar schudden of kloppen
-alle overige ingredienten in een kom doen en de saus er goed doorheen scheppen
-half uurtje of langer afgedekt in de koelkast zetten zodat de smaken goed door mekaar trekken
-de mayonaise in een leeg potje doen,het zakje knoflook/tuinkruidenmix erbij doen, 3 eetlepels vocht van de zilveruitjes, 3 eetlepels vocht van de augurkjes, peper, zout en de peterselie en goed door mekaar schudden of kloppen
-alle overige ingredienten in een kom doen en de saus er goed doorheen scheppen
-half uurtje of langer afgedekt in de koelkast zetten zodat de smaken goed door mekaar trekken