Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla in het putje van de herfst
PT20M
Aardappelsla in het putje van de herfst
Een heerlijk aardappelsla in het putje van de herfst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla in het putje van de herfst te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Laat goed afkoelen.
Eike fijn hakken.
Paprika's in fijne blokjes snijden evenzeer de sjalotjes.
Look door de lookperser doen.
Appel in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Meng al de ingredienten samen met de dressing en kruid naar smaak.
Serveer zeer fris.
Eike fijn hakken.
Paprika's in fijne blokjes snijden evenzeer de sjalotjes.
Look door de lookperser doen.
Appel in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Meng al de ingredienten samen met de dressing en kruid naar smaak.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.