Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltjes gevuld met grijze garnalen
PT30M
Aardappeltjes gevuld met grijze garnalen
Een heerlijk aardappeltjes gevuld met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sparretail.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappeltjes gevuld met grijze garnalen te bereiden
Kook de aardappeltjes gaar in de schil, snij er de kapjes af en hol ze gedeeltelijk uit met een koffielepel.
Plet het aardappelkruim met een vork en meng er een klontje boter door en de helft van de garnalen door, breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en verse bieslook en vul er de aardappeltjes mee.
Verdeel de waterkers over 4 bordjes, plaats op elk bord 3 aardappeltjes en bestrooi met rest van de garnalen.
Plet het aardappelkruim met een vork en meng er een klontje boter door en de helft van de garnalen door, breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en verse bieslook en vul er de aardappeltjes mee.
Verdeel de waterkers over 4 bordjes, plaats op elk bord 3 aardappeltjes en bestrooi met rest van de garnalen.