Recept
« Terug naar recepten
Agnolotti in bouillon
PT30M
Agnolotti in bouillon
Een heerlijk agnolotti in bouillon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Agnolotti in bouillon te bereiden
Breng de bouillon aan de kook. Je kan een bouillon trekken door de kip minstens 1 uur te koken in water met wortel, prei, selder en een kruidentuiltje, of je kan bouillonblokjes gebruiken.
Als de bouillon kookt, doe je er de tortellini in. Kook ze gaar, volgens de verpakking.
Haal van het vuur. Voeg boter en kruiden toe en dien op met parmezaan.
Als de bouillon kookt, doe je er de tortellini in. Kook ze gaar, volgens de verpakking.
Haal van het vuur. Voeg boter en kruiden toe en dien op met parmezaan.
brandaris zegt: