Recept
« Terug naar recepten
Amandelpuree
PT30M
Amandelpuree
Een heerlijk amandelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amandelpuree te bereiden
Kook de aardappelen goed gaar.
Pureer ze met de boter, de warme melk en de amandellikeur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak bij.
Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan tot ze mooi goudbruin zijn.
Bestrooi de amandelpuree ermee.
Pureer ze met de boter, de warme melk en de amandellikeur.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak bij.
Rooster de amandelschilfers in een antikleefpan tot ze mooi goudbruin zijn.
Bestrooi de amandelpuree ermee.