Dit is een simpel maar lekker gerecht.
Het recept stond in een kruidenboek van Melly Uyldert. (ja al lang geleden!)
Mijn kinderen vonden het heerlijk, en nu mijn kleinkinderen ook.
Recept
« Terug naar recepten
Andijvie stamppot
PT0M
Andijvie stamppot
Een heerlijk andijvie stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hubertina van den Enden-Olsthoorn
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kruidenboek Melly Uyldert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie stamppot te bereiden
Aardappels koken en puree van maken. De fijngesneden andijvie en naar smaak kurkumapoeder erdoor. In ovenschaal doen, kuiltjes maken en daar de rauwe eieren in laten glijden. Eventueel wat geraspte kaas erover.
In de oven voor ± 20 min, of tot de eieren gestold zijn.
In de oven voor ± 20 min, of tot de eieren gestold zijn.
Mijn kookverhaal (Hubertina van den Enden-Olsthoorn)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Annemarie zegt:
Marga zegt:
hns zegt:
Vroeger, thuis, direkt uit het water, zo bitter als gal. Bah, mocht alleen niet zeuren hierover.
Nu is andijvie leuk, hip, ik geniet van al die varianten, er kunnen nog wel meer bij, wat mij betreft!!grt Hans:):):):)