Recept
« Terug naar recepten
Arabische kruidensalade
PT20M
Arabische kruidensalade
Een heerlijk arabische kruidensalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
315 kCal energie
7 Gram eiwit
16 Gram vet
36 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
16 Gram vet
36 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
MiddenOosten
Bron:
Allerhande 03 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Arabische kruidensalade te bereiden
Zet de grill van de oven aan.
Snijd elk broodje in 8 puntjes.
Gril het brood onder de hete grill in circa 4 minuten goudbruin en knapperig.
Bestrooi met zout naar smaak.
Meng de komkommer met de tomaat en de bosui.
Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes.
Meng het samen met de dille door de salade.
Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade.
Lekker met gegrilde kipfilet.
Snijd elk broodje in 8 puntjes.
Gril het brood onder de hete grill in circa 4 minuten goudbruin en knapperig.
Bestrooi met zout naar smaak.
Meng de komkommer met de tomaat en de bosui.
Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes.
Meng het samen met de dille door de salade.
Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade.
Lekker met gegrilde kipfilet.