Recept
« Terug naar recepten
Australian pie
PT60M
Australian pie
Een heerlijk australian pie recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
22
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Australian pie te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Gooi alle ingrediënten behalve het bladerdeeg en de ketchup door elkaar in een braadpan. Bak alles zo'n 30 minuten op een laag vuur. Druk in elk bakvormpje een plak bladerdeeg vul het vervolgens met het vleesmengsel. Bak de meat pies zo'n 15-20 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn. Serveer ze met ketchup.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jos zegt:
en deksel erop van bladerdeeg afstrijken met melk of ei en klaar.
Marjan Bakx zegt:
Groeten Marjan
e bijlholt zegt:
anny zegt:
Als er een deksel van deeg op moet heb je toch 16 velletjes bladerdeeg nodig of zie ik dat verkeerd.
gr anny,,,,
ch zegt:
ik heb het vandaag gemaakt
hij is goed gelukt
voor mijn presentatie
ik ben 12 jaar en kan het!!!!!!!!
Yeeeeee