KookJij

Ayam Ketjap (Kip Gemarineerd in Bumbu + Ketjap)

Een heerlijk ayam ketjap (kip gemarineerd in bumbu + ketjap) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ayam Ketjap (Kip Gemarineerd in Bumbu + Ketjap) te bereiden

*Roer de ingredienten voor de marinade goed door elkaar en marineer hier in de stukken kip. Zo nu en dan even omroeren.
Gedurende 2 uren laten staan in de koeling.
*Fruit in een ant- aanbakpan de uien en knoflook glazig in de olie.
*Zet het vuur nu hoog en bak de uitgelekte kippenblokjes snel gaar en laat op een zacht vuurtje even nagaren.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Dien op als bijgerecht bij rijst of als snack.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst