Recept
« Terug naar recepten
Broodje Zalm au Nella
PT15M
Broodje Zalm au Nella
Een heerlijk broodje zalm au nella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Hilberts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje Zalm au Nella te bereiden
Besmeer de sneetjes brood met de roomkaas.
Leg hier de plakjes zalm overheen en leg hierop wat sla, kappertjes en de stukjes augurk
Rol de sneetjes op en zet vast met een satéprikker.
Leg de opgerolde sneetjes onder de gril en laat het in een paar minuten iets bruin kleuren.
Presentatie:
Zet de sneetjes rechtop in het midden van een groot bord.
Strooi de bieslook, dille en pijnboompitjes over het bord.
Schenk vervolgens de stoop in mooie sierlijke lussen over het bord.
Serveer met een heerlijk glaasje Riesling.
Als voorgerecht kan ook. Halveer dan de porties. Snijd na het grillen de opgerolde sneetjes schuin door.
Leg hier de plakjes zalm overheen en leg hierop wat sla, kappertjes en de stukjes augurk
Rol de sneetjes op en zet vast met een satéprikker.
Leg de opgerolde sneetjes onder de gril en laat het in een paar minuten iets bruin kleuren.
Presentatie:
Zet de sneetjes rechtop in het midden van een groot bord.
Strooi de bieslook, dille en pijnboompitjes over het bord.
Schenk vervolgens de stoop in mooie sierlijke lussen over het bord.
Serveer met een heerlijk glaasje Riesling.
Als voorgerecht kan ook. Halveer dan de porties. Snijd na het grillen de opgerolde sneetjes schuin door.
liske zegt: