Recept
« Terug naar recepten
Brownies
PT40M
Brownies
Een heerlijk brownies recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brownies te bereiden
Smelt de boter in een pannetje met chocola, laat het licht afkoelen.
Klop de eieren met de suikers en het zout tot een lichtgele luchtige crème, klop hier het chocolademengsel door en spatel vervolgens de gehakte walnoten en de gezeefde bloem erdoor. Doe dit in een beboterde vorm van ± 20 x 20 cm. En bak het in een voorverwarmde oven op 180°C. Eventueel versieren met glazuur of cacao. De brownies warm in de vorm in blokjes snijden.
Klop de eieren met de suikers en het zout tot een lichtgele luchtige crème, klop hier het chocolademengsel door en spatel vervolgens de gehakte walnoten en de gezeefde bloem erdoor. Doe dit in een beboterde vorm van ± 20 x 20 cm. En bak het in een voorverwarmde oven op 180°C. Eventueel versieren met glazuur of cacao. De brownies warm in de vorm in blokjes snijden.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Na verschillende gelijkwaardige recepten is dit het beste en het smaakvolste!