Recept
« Terug naar recepten
Cajun-wortelstamppot met balletjes
PT40M
Cajun-wortelstamppot met balletjes
Een heerlijk cajun-wortelstamppot met balletjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Cajun-wortelstamppot met balletjes te bereiden
1. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de uien.
2. Kook de aardappel met de wortel, de ui en zout in ong. 20 minuten gaar en stamp het met de melk fijn.
3. Roer de rozijnen en de peterselie door de stamppot en breng op smaak met cajunkruiden, zout en peper.
4. Verhit de olie en bak de balletjes al omscheppend rondom gaar en bruin in ong. 5 minuten.
5. Verdeel de stamppot over 4 borden en verdeel de balletjes erover.
2. Kook de aardappel met de wortel, de ui en zout in ong. 20 minuten gaar en stamp het met de melk fijn.
3. Roer de rozijnen en de peterselie door de stamppot en breng op smaak met cajunkruiden, zout en peper.
4. Verhit de olie en bak de balletjes al omscheppend rondom gaar en bruin in ong. 5 minuten.
5. Verdeel de stamppot over 4 borden en verdeel de balletjes erover.