KookJij

Canard farci à Espagnole

Een heerlijk canard farci à espagnole recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Canard farci à Espagnole te bereiden

De eend op de rug in tweeën snijden, vanaf de rug beginnen zonder het vel te beschadigen, beentjes van poten en vleugels er in laten.
De gesnipperde ui en peterselie fruiten met wat boter, hierbij voegen het in wat melk geweekte brood, het gehakt, de gehakte lever, truffel en de specerijen.
Deze massa goed dooreenwerken en hiermee de eend vullen.
Het vel dichtnaaien.
Vervolgens de eend in een oven braden met boter, ui en peterselie.
De champignons stoven met boter, peper en veel zout.
Op het midden van een schotel de eend plaatsen, de champignons er om heen en aan de buitenrand, halve maantjes gefruit brood leggen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst