Recept
« Terug naar recepten
Canard farci à Espagnole
PT45M
Canard farci à Espagnole
Een heerlijk canard farci à espagnole recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Canard farci à Espagnole te bereiden
De eend op de rug in tweeën snijden, vanaf de rug beginnen zonder het vel te beschadigen, beentjes van poten en vleugels er in laten.
De gesnipperde ui en peterselie fruiten met wat boter, hierbij voegen het in wat melk geweekte brood, het gehakt, de gehakte lever, truffel en de specerijen.
Deze massa goed dooreenwerken en hiermee de eend vullen.
Het vel dichtnaaien.
Vervolgens de eend in een oven braden met boter, ui en peterselie.
De champignons stoven met boter, peper en veel zout.
Op het midden van een schotel de eend plaatsen, de champignons er om heen en aan de buitenrand, halve maantjes gefruit brood leggen.
De gesnipperde ui en peterselie fruiten met wat boter, hierbij voegen het in wat melk geweekte brood, het gehakt, de gehakte lever, truffel en de specerijen.
Deze massa goed dooreenwerken en hiermee de eend vullen.
Het vel dichtnaaien.
Vervolgens de eend in een oven braden met boter, ui en peterselie.
De champignons stoven met boter, peper en veel zout.
Op het midden van een schotel de eend plaatsen, de champignons er om heen en aan de buitenrand, halve maantjes gefruit brood leggen.