Recept
« Terug naar recepten
Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn
PT30M
Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn
Een eenvoudig lekker gerechtje.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chipolata’s met kerstomaten, honing en rozemarijn te bereiden
- Verwarm de oven voor op th. 7 - 210°C.
- Prik enkele gaatjes in elke chipolata en leg ze in een sauteerpan. Bedek ze met lauw water, zet een deksel op de pan en breng aan de kook. Laat 3 min. hevig koken (met grote luchtbellen).
- Doe de honing en het citroensap in een kommetje en meng goed.
- Laat de chipolata’s op keukenpapier uitlekken. Leg ze in een ovenschotel, leg er de kerstomaten rond en smeer alles in met de citroenhoning.
- Laat 8 min. goudbruin bakken in de oven. Draai de chipolata’s om en smeer ze terug in. Bestrooi met rozemarijnnaaldjes en laat nog 7 min. bakken.
- Serveer meteen met aardappelpuree met olijfolie.