Recept
« Terug naar recepten
Ciabatta met tonijn, ei en paprika
PT20M
Ciabatta met tonijn, ei en paprika
Een heerlijk ciabatta met tonijn, ei en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
335 kCal energie
18 Gram eiwit
14 Gram vet
34 Gram koolhydraten
18 Gram eiwit
14 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ciabatta met tonijn, ei en paprika te bereiden
Pureer de helft van de paprika's met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de rest van de paprika's in reepjes.
Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.
Haal de tonijn los met een vork.
Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla.
Leg de bovenste helft van het brood erop en snijd in 4 gelijke stukken.
Serveer met de fattouche met krokante broodreepjes.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de rest van de paprika's in reepjes.
Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.
Haal de tonijn los met een vork.
Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla.
Leg de bovenste helft van het brood erop en snijd in 4 gelijke stukken.
Serveer met de fattouche met krokante broodreepjes.