KookJij

Ciabatta met tonijn, ei en paprika

Een heerlijk ciabatta met tonijn, ei en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie: 335 kCal energie
18 Gram eiwit
14 Gram vet
34 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ciabatta met tonijn, ei en paprika te bereiden

Pureer de helft van de paprika's met het basilicum, de rozemarijn en mayonaise met de staafmixer tot een fijne crème.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de rest van de paprika's in reepjes.
Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Snijd de ciabatta open en bestrijk de onderste helft met de paprikacrème.
Haal de tonijn los met een vork.
Beleg de ciabatta met de paprikareepjes, plakjes ei, tonijn en sla.
Leg de bovenste helft van het brood erop en snijd in 4 gelijke stukken.
Serveer met de fattouche met krokante broodreepjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst