KookJij

Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie

Een heerlijk courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie te bereiden

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Hak intussen de sjalot en snijd het spek in reepjes. Snijd de courgettes overlangs in 4 en hol ze, zo goed als kan, leeg. Stoof de sjalot in een lepel boter, voeg spek en tijm toe. Giet de aardappelen af en prak fijn met het sjalotmengsel, peterselie, resterende olie en boter, kruid met peper en zout. Vul er de courgettes mee, dek af met ricotta en strooi er broodkruim over. Gaar 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst