Recept
« Terug naar recepten
Cups met Thaise kipsalade
PT40M
Cups met Thaise kipsalade
Een heerlijk cups met thaise kipsalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
thaiskookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cups met Thaise kipsalade te bereiden
Breng in een pan de bouillon aan de kook.Kook de kip in de bouillon in 15 minuten gaar.Neem de filet met een schuimspaan uit de pan,laat hem iets afkoelen en snijd hem fijn.Pel en snipper de ui.Snijd de spaanse peper overdwars doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn.Houd wat reepjes achter voor de garnering.Laat de maïs uitlekken in een vergiet.Verhit de olie in een wok en roerbak de kip,ui,spaanse peper en maïs 3 minuten.Bak de erwten,sojasaus en peterselie 1 minuut mee.Laat de salade tot kamertemperatuur afkoelen en vul de snackcups ermee.Garneer de cups met de peperreepjes.