Ik heb dit gerecht afgelopen zondag met mijn moeder gemaakt en we hebben er heerlijk van gegeten.
Het is echt een aanrader.
Recept
« Terug naar recepten
Curry van chinese kool
PT30M
Curry van chinese kool
Een heerlijk curry van chinese kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
raymond hulstaert
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
raymond
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry van chinese kool te bereiden
1. Snijd de kool in fijne reepjes en was ze.
2. Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
3. Kruis de tomaten in, dompel eerst onder in kokend water en laat ze afschrikken onder koud water en haal er vervolgens het velletje af.
Snijd ze in tweeën en verwijder de pitten en snijd het tomatenvlees in stukjes.
4. Schil en rasp de gember, haal de zaadjes uit de peper en snijd hem in kleine stukjes.
5. Doe olie in de wokpan. Laat de kool en de aardappelen 5 min bakken, voeg dan alle andere ingrediënten toe en laat het geheel 30 min. sudderen.
2. Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
3. Kruis de tomaten in, dompel eerst onder in kokend water en laat ze afschrikken onder koud water en haal er vervolgens het velletje af.
Snijd ze in tweeën en verwijder de pitten en snijd het tomatenvlees in stukjes.
4. Schil en rasp de gember, haal de zaadjes uit de peper en snijd hem in kleine stukjes.
5. Doe olie in de wokpan. Laat de kool en de aardappelen 5 min bakken, voeg dan alle andere ingrediënten toe en laat het geheel 30 min. sudderen.